Inspiration och motivation

Inspiration och motivation tycker jag generellt är två viktiga och stora ord i träningssammanhang. Jag skulle nog egentligen kunna skriva om detta en gång i månaden med olika infallsvinklar, får fundera om jag ska ge mig på det eller om det kanske skulle bli för tjatigt. Jag får fundera på det.

Nu tänkte jag berätta om något som får mig inspirerad och motiverad. Det är när jag får mail från läsare som på något sätt undrar om jag kan ge något tips. Även om jag bloggar om min egen träning, mina egna mål och resultat vill jag samtidigt lägga stor vikt vid att inspirera, motivera och hjälpa andra. Kanske att jag borde lägga mer vikt vid detta framöver.

Funderar på hur jag bäst kan inspirera och motivera andra!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

6 kommentarer

 1. Gillar att du skriver om både med och motgångar och det är kul att läsa om din träning för du är så snabb!

 2. Jag fick frågan nyss av en kompis vad som motiverar mig att gå ut (som i morse) 05:15 och springa 12,5 km i skogen som dagens första pass. Jag har heller ingen inplanerad prioriterad tävling förrän 3/3 2012 som kan vara en morot eller förklaring.
  Svaret blir nog att jag gör det för att hjälpa Laila att hålla uppe sin motivation, dvs hjälpa henne att träna bra inför Bislett 24H i november.

 3. Suzan: Visst är det!

  Pilla: Träning och resultat går självklart upp och ned och då är det självklart att skriva om det. Jag vill inte ropa ”tjo och tjim” om det inte är det. :)

  Krister: Intressant! Träna med någon annan hjälper ju alltid, så Laila har tur som har dig som är så morgonpigg. Och visst är det så att ofta är det minst lika kul att hjälpa andra som att hjälpa sig själv. (Jag missade Skövde ultra pga vaderna, nästan så jag blir sugen på Bislett)

 4. Du inspirerar visst med din blogg och med dina fina ord!!
  :)
  PS Vad fin du har gjort på bloggen! ;)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *