Mellanmål är en av de delar inom matintaget jag borde bli bättre på. Ibland är detta något jag försöker bli bättre på, men det vara tyvärr sällan särskilt lång tid. Nu i dagarna blir jag påmind om det igen när det delas ut olika mellanmål runt om på gatorna. Jag har fått både bars-liknande saker och smoothie på flaska. Perfekt! Så borde det vara varje dag att maten liksom bara kommer till mig på gatan. :)

I somras hade jag förmånen att testa lite från Leksands Knäckebröd. Och just knäckebröd är en av de mellanmålen som fungerar bäst för mig, jag vill att det ska vara gott och enkelt. Knäckebröd fungerar bäst på kvällen framför TV’n, inte lika enkelt att ta med sig. På dagtid i flygande fläng passar det mig bättre med något flytande, som en smoothie. Leksands Knäckebröd satsade också lite utåt med sina produkter i somras och sågs på gator och torg och delade ut smakprov.

Share Button