På väg till Boston

Jag vågar inte riktigt ropa hej att jag ska springa Boston Marathon i april, men det ser onekligen bra ut. Idag öppnade anmälan och jag anmälde mitt intresse direkt. Men innan jag kan vara säker måste de verifiera att mina kvalificeringstider stämmer osv. Och så får det inte hinna blir fullt. Nu är det första anmälningsdagen och jag vet att man måste ha gjort 20 minuter snabbare än kvalificeringstiden för att få anmäla sig idag och jag vet ju att min tid stämmer, så det borde ju vara helt jätteklart! :)

Jag i min Boston Marahon Qualifier jacka

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

11 kommentarer

 1. Klart som korvspa!!!!! Du behover inte vara det minsta orolig. Tror jag sitter sakert ocksa, men man vet aldrig, vi far se pa Onsdag!

 2. Klart du ska. Boston var en grymt fin stad :) Hade jag varit snabb så hade jag lätt anmält mig. Ta chansen :)

 3. Ja! Självklart du ska springa i Boston! Det är bara de som har snabba fötter som får springa där! ;)

  kram

 4. KUL! Allting blir ju så mycket roligare när man har något att se fram emot!

 5. Det verkar helt otänkbart att Du inte skulle komma med. (För de som bara ligger en minut under kvaltiden är nog sannolikheten nära noll, i alla fall i de flesta åldersgrupperna…) Alla jag känner som har sprungit loppet säger att det är fantastiskt.

 6. Ousa: Ja, det är klart jag ska till Boston! :)

  Pilla: Ja, Boston är en fin liten amerikansk stad. Du får öka takten så du också kan vara med. :)

  Coyntha: Visst är det bra med snabba fötter! :)

  Träningsglädje: Mmm, du hittade ju mycket mer att shoppa än mig…

  LL: Ja, jag håller med. Den småjobbiga vintern blir förhoppningsvis lite lättare att ge sig ut och träna med ett bra mål.

  Per: Ja, och jag har faktiskt idag fått mail om att jag är ”accepted” om mina uppgifter stämmer, så nu ska det vara klart. :)

 7. hei!
  Jeg skal også anmelde meg i dag. Har selv BQ-16 og gleder meg noe helt sinnsykt!!

  Har startet egen blogg hvor jeg teller ned hver eneste dag mot Boston!

  Jeg har også booket hotell allerede, det er lurt å gjøre RASKT fordi det starter å fylle seg opp allerede.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *