Stretchpass

Hemma i Halmstad i helgen och lagom till helgen börjar jag känna mig lite bättre. Jag har haft ont i halsen och varit lite allmänt hängig ett par dagar, så det blev ingen springning idag. Men vi stack iväg till en strandskog och för min del blev det lite gå och sen stretching. Stretching är något jag säkert behöver mer av och mina vader behöver lite snäll behandling. Även om jag i förra helgens pass med bland annat 22 km på Lidingö tycker att vaderna klarade sig bra så känner jag mig fortfarande inte helt säker på att vaderna är helt återställda.

Tidigare hade jag specifika stretchpass och kanske det är dags att göra det igen. Jag tror jag ska fundera på det.

Känner ni igen stilen från Karate Kid?

Är detta en stretchövning?

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Jag brukar köra ett par övningar framför tv:n på kvällen.
    Det blir ca 15 minuter.
    Funkar hur bra som helst

  2. Mikael: Det är bara att lyfta på hatten och gratulera. För hur många gånger har man inte tänkt att det vore så bra och så enkelt att göra det framför TV’n…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *