Jag skulle springa idag igen, det var egentligen aldrig någon tvekan om det. Och vad jag skulle springa för typ av pass hade jag egentligen ingen aning om och sanningen är väl den att just nu i min lilla återkomst så är de flesta pass lugna distanser, bara längden varierar. Idag hann klockan bli nästa halv tio innan det blev dags. Idag hade jag följe med Sara och det blev ca 6 kilometer i mörkret.

Vaden håller fortfarande och det kanske är tjatigt att jag tjatar om detta hela tiden, men just nu är det högsta prioritet och jag tänker på det ganska mycket när jag är ute och springer. Jag märkte också att när mörkret kommer gäller det att vara stark i fötterna och vara beredd att kunna parera om man råkar trampa snett som kan bero på att underlaget inte är vad man trodde. Så jag förstår att orienterare och löpare som springer en del i obanad terräng blir starka i fötterna.

Kvällen till ära gick klädvalet i form av nygamla favoriter från Craft. Två plagg jag använde förra vintern har jag nu fått möjlighet att använda i ny tappning. Jag vet inte om plaggen uppdaterats mer än i färgen, men å andra sidan räcker det, de är bra som de är. Underställströjan Concept Piece är hur skön som helst och kommer bli en favorit även den här hösten och vintern. PR Jacket är väldigt skön, följsam och lagom varm. Skulle jag bara haft en höst- och vårjacka att träna i hade det kanske varit denna.

Underbara Concept Piece

Sköna PR Jacket

Share Button