Jag fortsätter att så smått försöka hitta tillbaka till mitt tränande jag. Jag tar det lugnt och tänker på vaderna, men jag tar det nog också lugnt för det är det enda jag orkar känns det som. Ordet jogga kan i fart betyda väldigt olika för olika löpare men för mig kallar jag den fart jag håller på träningarna just nu för joggfart. Skulle också kunna kalla det prattempo. Det skumma och lite olustiga är att trots att det inte går speciellt fort blir jag trött och känner mig fort allmänt hängig. Det är nästan så jag börjar tro de som säger att de blir piggare att att springa.

Det slår mig också att jag blir glad av att se så många som joggar. Jag blir glad av att se alla som joggar och jag vet ju att alla faktiskt tränar för att blir bättre, för att orka mer eller kanske bara för att må bra. Och alla anledningar är ju bra, även om vi har olika mål.

Det börjar bli dags för tights och jacka.

Share Button