Hej bloggen! Jag hoppas att jag är välkommen tillbaka och får börja blogga lite mer frekvent här igen. Jag har nämligen börjat springa igen.

Vader kan vara besvärliga och ta tid och tid har man inte alltid. Men nu har jag väl väntat länge nog. Det tyckte både jag och Jenny på UCSP. Så jag har börjat testa springa lite igen. Och nu har jag joggat lite både söndag, måndag och tisdag. Jag försöker springa i en stil försiktig för vaderna vilket innebär lite mer hälisättning än vad jag egentligen är van vid. Dagens runda gick okej, samtidigt som jag absolut känner att jag legat lite lågt med löpningen. Men eftersom jag ibland känner mig som stålmannen (eller liknande) så därför tror jag naturligtvis är jag är tillbaka i gammal storform om någon vecka. Vi får väl se…

Något som slog mig i slutet på dagens runda var att jag mot slutet av rundan började tänka på att jag gärna ville komma hela rundan utan att få ont. Då tänkte jag att jag kanske skulle sluta rundan tidigare bara för att vara säker på att jag inte fick ont. Samtidigt kom jag ju på att jag får inte springa omkring och vara rädd för då är det lätt till att jag springer på något felaktigt och snett sätt med kroppen för att kompensera för eventuella vadproblem. Och jag tror inte man ska springa och kompensera för en skada, då är man nog illa ute.

Share Button