Två förlorare

Sara undrade igår om jag blir träningssugen när jag ser andra springa. Och visst, det kan jag ju göra, men egentligen blir jag nog mer sugen och avis på de som springer när jag själv inte kan eller får springa på grund av skada. Nu har jag en skada som jag tror/hoppas ska ha gett med sig, men man vet ju aldrig. Eftersom det varit så mycket jobb och resor senaste dagarna har jag med egen vilja vilat från träningen så nu när jag tror att jag skulle kunna springa igen blir jag inte lika avis som om jag inte hade kunnat springa.

Eftersom jag inte bara tränar för motionens skull utan också vill ha resultat så känner jag en större press på att träna nu när jag har kommande lopp inplanerade. Och detta rimmar dåligt med att inte kunna träna på grund av skada. Att ha en träningsblogg när man inte kan träna rimmar också dåligt. Så jag hoppas att jag snart är i full träning igen, för just nu innebär träningsuppehållet att det finns två förlorare, både jag och bloggen och jag vill inte att någon ska förlorare.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

8 kommentarer

 1. Nej, se till att komma tillbaka fort! Du glömde de tredje förlorarna, bloggläsarna som peppas av din blogg :)

 2. Jag vet precis vad du menar!! Jag kan inte träna som jag vill heller…. ont i foten!!
  Men vi är snart tillbaka eller hur?

  kram

 3. Förstår fullständigt hur det känns! Finns inget värre än skador och att man aldrig någonsin vet hur länge det kommer att sitta i. Blir själv galen på mitt löparknä som bråkat i två månader nu. Men ge inte upp, snart är det vår tur!!!

 4. jag känner igen känslan. Jag minns ett år när jag hade besvär med smärtor i ett ben som inte gav med sig, jag åkte upp till Mellsta (träningsplats i Borlänge) och bara tittade på de som sprang men det blev inte bättre av det!

  Då lovade jag mig att jag skulle vara lycklig för varje dag som jag skulle kunna träna som jag ville och inte ta något för givet.

 5. Springer också för resultatens skull och blir nästan alltid sugen när jag ser andra springa. Känner ett litet sting av dåligt samvete varför inte just jag var ute den dagen när jag ser andra springa :)

  Ja undra hur det ska gå när jag åker till Colombia i 2 månader. Kommer nog klättra på väggarna.

 6. Du kan alltid tänka träning och skriva om det! :-)
  Fortare än du anar skriver du om din ”verkliga” träning igen. :-)

 7. Tack alla för peppande kommentarer! Det hjälper faktiskt. Och precis som Ingmarie, man kan alltid tänka träning ändå och det tycker jag nog att jag gör, jag är bara så dålig på att skriva om det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *