Behandling på UCSP

Ibland blir det ganska tydligt att jag har en träningsblogg och inte en blogg som tar upp både det ena och det andra. För när jag är skadad eller vilar av annan anledning så minskar blogginläggen. Visst skulle jag kunna skriva om annat träningsrelaterat men det blir inte riktigt av, jag kanske deppar lite när jag är skadad.

Man hör och läser ofta att många har gott om naprapater, sjukgymnaster, massörer och liknande när någon behöver hjälp. Jag har också hittat en allt-i-allo som jag gärna går till. Jag inbillar mig att jag är ganska kräsen och inte vill ta första bästa bara för att det är skön massage. Jag går ju oftast dit för att jag har problem och behöver hjälp och då är det sällan skön massage jag är ute efter. Min allt-i-allo (som jag tror är kiropraktor) heter Jenny och jobbar på UCSP i Stockholm.

Jenny är bra för hon inger ett bra förtroende när hon förklarar både det ena och det andra. Och hon är väldigt bra på att sätta sig in i grenspecifika övningar som t ex löpning. Hon hjälper också en del andra löpare. Idag var det tufft, det gjorde väldigt ont när mina vader behandlades och samtidigt som man ska slappna av så känns det som man spänner resten av kroppen. Smärtan tar sån energi så jag blev helt slut. Men jag tror det blir bra. Jag hoppas det blir bra. Det måste bli bra!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Ingmarie: Jo, det var väl helt enkelt som så att jag är lite för svag i vaderna och när jag nu började springa lite barfota på stranden och korta intervaller på bana så blev det för mycket av det goda.

    Man blir som bekant bra på det man tränar och tydligen ska man hålla sig till att träna det man är bra på och van vid, annars går det åt h-lvete… ;)

  2. Hoppas att du får ordning på vaderna så du kan börja kuta snart igen. Påtvingad vila,speciellt på grund av skada, är ju inte roligt.

  3. haha! Ja typ så är det väl… Du får införa tåhävningar 3ggr/dag. Ett ben i taget. Vinkla foten inåt, utåt och rakt fram. Men börja försiktigt. :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *