Status

Nu när den aktiva löpträningen står lite stilla på grund av min förhoppningsvis lilla skada kan jag ju ändå berätta om statusen. Jag tycker att det känns ganska okej. Jag haltar inte längre som jag kände att jag gjorde första dagen. På morgonen och efter att jag suttit ned en längre stund kan jag känna lite när jag börjar gå igen. Och jag tror att det är på ett ställe i vaden där jag inte haft problem tidigare. Så jag hoppas att det ska vara en kortare frånvaro från löpningen.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

1 kommentar

  1. Hoppas det vänder fort fort! Du får träna annat så länge. Finns många roliga grejer att göra för att hålla kondisen uppe. :-) Om det inte är bra när ni kommer till 08,a land igen ska jag skicka dig till ”min” naprapat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *