Helgens träning har blivit mer av typen social återhämtningsjogg än hårda kvalitetspass, men på sommaren ska de passen också få plats. Det började i lördags när vi sprang på Prins Bertils stig från Tylösand till Grötvik och tillbaka. Vi var på denna jogg jag själv, Sara och Ann-Sofie. Vi hade väldigt bra väder och de som tyckte vattnet var varmt i havet tog ett dopp efteråt. Efteråt Gick vi upp till Bettans Bar och jag tog en öl när vi lyssnade på bästa after beach bandet, DuoJag.

Söndagens jogg blev inte en toktidig jogg, men ändå direkt från sängen och det kändes när jag skulle få benen att springa. Det var konstigt, oskönt, stappligt och knäppt. Men framåt kom jag och jag tror att jag var vaken. Det blev en liten runda på knappt 5 km, men det räckte där och då.

Idag var det dags för en ny jogg, denna gången tillsammans med Sara och Emil och vi sprang från stan till Tylösand med fikastopp i Grötvik. Farten var jogg och pratvänlig och jag funderade en del på vad som skulle kunna vara lämplig fart i ett ultralopp. Som vanligt var det en fin sträcka även om termometern kanske stannade på runt 15 grader. Väl framme i Tylösand blev det återigen ett litet besök på after beachen och en öl…

CocaCola, kanelbulle och kakor på fikastopp i Grötvik!

Lite ”Love Surf” öl på after beach i Tylösand!

Underbar utsikt från Solgården i Tylösand!

Share Button