Hösten fylls på med ytterligare en tävling, denna gång Amsterdam Marathon. Jag är sedan tidigare redan anmäld till Stockholm Halvmarathon, Lidingöloppet och New York Marathon. Som det ser ut nu börjar jag alltså höstens tävlingar i Stockholm och avslutar i New York, helt okej. Efter det hade jag gärna tagit igen mig en månad på stränder och SPA i Thailand.

Jag vet egentligen inte så mycket om Amsterdam Marathon, mer än att det ska vara en platt och snabb bana. Och jag tror det blir ytterligare ett lopp som kommer gå under kategorin ”kombinera-resa-med-lopp-i-Europa-över-helgen” och det gillar jag. För att det skulle varit perfekt skulle loppet gått på lördagen (istället för på söndagen), men man kan kanske inte få allt.

Så efter ett par lopp på kortare distanser i Sverige i september hoppas jag att jag kommer väl förbered till Amsterdam i oktober. Och helt krasst så är det kanske så att det är här jag ser min stora (och kanske enda) chans att göra under 2.55. New York Marathon, som egentligen kanske kommer lite nära inpå, har jag förstått inte är någon ”pers-mara” så där blir det till att fokusera på det som en upplevelsemara, men man får ju springa fort ändå om man vill.

Jag har aldrig haft ett så gediget program för hösten som i år och förhoppningsvis ska det motivera mig till bra träning fram tills det drar igång på riktigt. Häng med!

Häng med till Amsterdam!

Share Button