I fredags eftermiddag, runt klockan 16, checkade jag ut från jobbet och gick på semester. (Jag måste bara kolla mailen lite…) Bilen var packad och vi åkte hem till Halmstad på semester. Ganska lyxigt att kunna åka hem på semester. Lördag morgon var vi nästan uppe med tuppen och började semestern med ett morgonpass utmed Nissan runt Frennarp. Kanske att det var först då som jag riktigt kunde börja känna hur semester faktiskt hade börjat.

Trots att klockan bara var 9 på morgonen var det redan varmt ute. Och trots att det var tidigt så var vi inte ensamma, många andra joggare hade också hittat ut, kanske var det fler som började semestern på samma perfekt sätt som vi. Dagen till ära hade jag både en cool tröja från Craft och mina löparglasögon inköpta i Boston. Jag trivs i detta och känner mig ganska sportig. En av mina utmaningar i träningen framöver är att börja stretcha bättre och efter morgonträningen stannade vi kvar ute på bryggan utmed Nissan där vi bor och stretchade duktigt i en härligt somrig miljö. Kameran åkte fram och poseringarna kunde börja.

Share Button