Jag är inte klubblös längre!

Jag har inte varit med i någon idrottsklubb på flera år och tankegångarna om jag ska vara klubblös eller inte har gått fram och tillbaka. Men eftersom jag nu efter några sämre år är tillbaka på okej tider tänkte jag göra ett försök att förbättra mig lite och för att öka mina chanser att lyckas har jag nu gått med i en klubb.

Valet av klubb blev IF Linnéa i Stockholm. Nu har jag precis betalat in medlemsavgiften så jag hoppas jag får vara med. Jag känner några stycken i IF Linnéa sedan tidigare och det verkar vara en kul klubb som inte bara elitsatsar utan hittar på lite kul också så jag hoppas det blir bra. Jag tänkte träna lite mer tillsammans med andra och då känns det också naturligt att vara med i en klubb.

Nya klubben: IF Linnéa

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

7 kommentarer

  1. Utan att vara alltför insatt i IF Linnéas historia tycker jag mig känna igen namnet och att det är en rätt anrik klubb?
    Rätta mig om jag har fel

  2. Mycket fint beslut Grabben! Hoppas vi kan ge dig lite träning och löparvärme – för omtyckt bland oss kommer du att bli!

    Nu gråter jag en liten glädjetår!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *