Ultrapåhitt snart kanske

Jag har tyvärr inte haft möjlighet att komma närmare fotrallyt som pågår just nu än att jag försöker följa det via facebook och en halvbra chatuppdatering på nätet. Men, lite precis som vanligt, så får det mig nyfiken och lite sugen på att vara med på något ultrapåhitt igen. Än så länge håller jag iofs en fin kontinuitet med mina ultrapåhitt, men det är 1-2 år mellan dem…

Jag vet egentligen inte vad det är som lockar, för det är ju ganska knäppa idéer det här med ultragrejer. Är det för att göra något som tar väldigt lång tid? Eller är det att vara med på något som det inte är så många med i? Eller ligger det i att det kan vara en utmaning i det hela? Jag vet inte, men något speciellt är det.

Fler som ibland har lite ultratankar i någon form?

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

6 kommentarer

 1. Japp-precis hela, hela tiden :D Och jag tror att det för min del är just en kombination av galenskap, få deltagare som ger lite skönare stämning och möjligheten att flytta uthållighetsgränser.

 2. Mia: För min del tror jag det är galenskapen jag tycker är lite kul och skön stämning bland ultralöpare. Men samtidigt kan jag vara rädd för att ge mig in på något jag inte gjort eller klarat, på samma sätt som jag kan vara ”rädd” för att försöka sätta pers.

 3. Ja! Jag har ultratankar och ultradrömmer!
  Jag tycker det är kul med att utmana sig! Jag vill alltid veta mina gränser… och det är så himla kul att inse man kan och orkar mer än vad man tror.
  Vi kanske borde vara med nästa år på Fotrallyt!! Det var roligt att va funktionär och gå med de duktiga killar!
  Han som vann är en ultralöpare!! Och andra platser är en militär! ;)

  kram

 4. Coyntha: Jag tycker det är kul med att se alla andras gränser och ultraframgångar. Själv tycker jag det är lite läskigt, det är lättare att försöka bli bättre på något jag redan har gjort, även om det är ett ultralopp.

 5. Halloj!

  Vad var det för fotrally du följde? Jag drömmer om att springa långt, långt, långt men har inte tagit mig dit riktigt än. Samlar på både jordnära och galna drömlopp, så vill gärna ha tips.

  Ta gärna en titt på min nystartade blogg om du inte gjort det. Har du nåt kul tips på springmusik får du jättegärna lämna en kommentar på http://springjonas.blogspot.com/2011/06/tio-dagars-springmusik-sokes-kan-du.html – jag ska ut på ett lite längre springäventyr i augusti och är på jakt efter nya toner i ipoden.

  Spring på!

 6. Hej Jonas: Fotrally.se. Gå så långt du kan i 5 km/h. Surfar du in på olika ultrasajter borde du hitta lite lopp, tex ultrasweden.se
  Är dålig på att springa med musik så har tyvärr inga tips.
  Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *