Jag tycker egentligen det är både kul och enklare att springa i grupp än själv. Men ändå har jag haft svårt att få tummen ur att ta mig till gemensamma träningstillfällen som det faktiskt finns en del av. Men idag tog jag mig till tisdagsträningen med IF Linnea som utgår från Zinkensdamm i Stockholm. Det var egentligen inget bra läge eftersom jag klämt i mig en macka precis innan jag joggade dit och kände lite i magtrakten också. Magen har strulat lite mer än vanligt de senaste dagarna.

Men jag kom dit och vi kom iväg också. Ett organiserat träningspass ser ganska olika ut mina egna ”springa-själv-pass”. Nu var det uppvärmning, sen löpskolning och sen började vi med intervallerna som det var tänkt. Vi sprang långintervaller på 2 km med 2 minuters vila. Jag har inte tränat jättemycket sen Stockholm Marathon även om det är en månad sen imorgon så jag började lite lugnt. Det kändes helt okej men det kanske också beror på att jag bara hann med 2 intervaller innan jag var tvungen att avvika eftersom jag hade en tid att passa hemma.

Jag tror det var ett helt okej pass, men för mig var nog det viktigaste att jag faktiskt kom iväg på en gemensam träning. Hoppas det känns enklare och helt naturligt nästa gång.

Varmt ute idag!

Share Button