Sommarsolståndsjogg

Sara brukar dra iväg mig på tokigheter ibland och en tokighet som har blivit tradition är att vi ger oss ut en sväng vid midnatt när det är sommarsolstånd, inatt alltså. Nu hade Sara förmånen att få ta semester några dagar innan midsommar och åka hem till Halmstad medan jag var tvungen att vara kvar i Stockholm och jobba. (Inte gilla på den hade jag sagt på facebook!). Men jag är nöjd med mitt jobb ändå!

Detta gjorde att Sara kunde åka ut till någon strand och njuta på riktigt. Själv tog jag en liten runda runt husen mest för sakens skull och jag tror nästan att det tog längre tid att byta om än att springa rundan. Men, jag gjorde det och jag tycker det räknas. Jag var ombytt och jag sprang faktiskt.

Jag såg på Facebook att Coyntha också ville ge sig ut på en sväng vid midnatt. Nu var vi tyvärr inte på samma ställe så vi kunde inte springa tillsammans. Hoppas du kom ut en sväng i alla fall!

Midnatten fick mig att tro att det var kallt ute!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

 1. Grattis!! Sååå bra!!
  Jag ville så gärna…… men vågade inte i sista minuten!! :(
  Jag ångrar mig… :(
  Nästa år måste vi planera så vi hamnar på samma stället och springer vid midnatt!!
  Vad kul att du sprang!!

  Var det kallt????? hi hi…. med mössa och allting??? :D

  kram

 2. Coyntha: Synd att du inte fick med dig någon annan där du bor! Jag tror inte jag såg någon annan som sprang ute inatt. Ja, det var ganska varmt. Det fick mig framförallt att inse att det är stora skillnader på jackor och andra kläder. Rätt plagg på rätt plats helt enkelt, men det är inte alltid så lätt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *