Förra veckan var ingen bra träningsvecka, inte alls! Och tyvärr börjar denna inte mycket bättre. Efter en ”affärslunch” på Gondolen vid Slussen i Stockholm blir man ju hungrig igen redan när man går därifrån. ”Fint” är helt enkelt inte alltid bra. En mellanmålsbanan blev det under eftermiddagen men eftersom jag sen kom hem sent (efter lite pyssel i gamla lyan) kände jag att jag var totalt tom på energi och kunde inte sticka ut och springa utan att äta först. En snabb hederlig makaroner och falukorv senare var jag människa igen. Men efter en lagom lång tid efter mat innan träning sitter jag nu här 22.30 och kommer helt enkelt inte orka ta mig ut och springa idag.

Lite olyckliga omständigheter så är träningen körd. Fast om jag hela tiden utgår från att jag måste käka en massa mellanmål och att jag inte kan lita på lunchen så skulle jag kanske klara mig bättre. Jag får heller inte låta bli att köpa något att äta bara för att jag just då kanske inte är hungrig. Energi behövs!

Share Button