Visst är det tänkt att man ska trappa ner på träningen sista veckan, men kanske inte lägga ner helt. Planen var att ha 2-3 joggar, kanske med lite inslag av långintervaller i tänkt marafart eller liknande. Men så blev det inte. Det blev egentligen ingenting. Veckan har kantats av små känningar där jag ofta undrat och varit orolig för om det är något skit på gång. Nysningar och snytningar, lite småvarm, kanske lite morgonkänning i halsen, osv. Men än så länge har egentligen inte så mycket hänt och jag hoppas det fortsätter så.

Jag försöker istället intala mig att sista veckans pass inte spelar så stor roll för själva resultatet på lördag, det skulle bara ge en mentalt bättre känsla. Jag vet inte om det stämmer och det spelar egentligen inte så stor roll, för nu är det som det är och jag kan bara göra det bästa av det. Är kroppen frisk på lördag kör jag som tänkt och är kroppen inte riktigt hundra lär jag märka det. Så nu vilar jag mig i form och äter och dricker mer än vanligt!

Jag hoppas på fint väder på lördag!

Share Button