Ni har säkert läst det på andra bloggar men jag ska också passa på att uppmärksamma alla på att den 21 maj är utsedd till Träningens dag och självklart ska vi väl alla passa på att fira detta med träning i någon form. Själv är jag i Göteborg och springer Göteborgsvarvet.

I Stockholm har ni chansen att prova på nya gym gratis och det tycker jag ni ska göra. Friskis & Svettis erbjuder gratis träning på tolv anläggningar. Jag vet själv hur viktigt det är att känna sig hemma på sitt gym för att man ska gå dit. Och det viktigaste är ju som bekant att träningen blir av.

Hade jag själv varit i Stockholm hade jag passat på att gå på några klasser hos Friskis & Svettis. Jag har tidigare provat på några olika klasser för Friskis & Svettis nere på träningsläger i Portugal. Det hade också varit en bra chans för mig att försöka se om detta kan bli mitt nya hemmagym.

När vi ändå är aktiva och duktiga i helgen tycker jag att alla som har möjlighet ska fortsätta träningshelgen med att springa AIDS-loppet på Gärdet på söndagen den 22 maj. Starten går 12.30 och man kan anmäla sig på plats från 10.30. Jag har bokat plats på en nattbuss upp till Stockholm efter varvet i Göteborg, så även om jag kommer vara ”nattbusstrött” ska jag försöka vara med i AIDS-loppet. I AIDS-loppet är det viktigare att vara med och bidra än att prestera, även om man säkert får springa hur fort man vill.

Share Button