Idag och igår har jag haft två bra joggar, eller ganska snabba joggar, på Kungsholmen och Lidingö.

Igår sprang jag en sväng på Kungsholmen med Ingrid som jag lärde känna på träningslägret i Portugal i våras. Ingrid var här på jobbesök och vi tog en sväng som hennes sista pass inför hennes första Göteborgsvarv. Jag önskar Ingrid lycka till på hennes första Varv!

Idag var vi (Sara, Sofy, Mia och jag ute på Lidingö) och jag och Mia tog en svängom på Lidingöloppets sista mil. Den är inte att leka med och jag undrar lite för mig själv hur det ska gå i september när man ska springa den milen fort när man precis har sprungit 2 mil innan. Hur som helst var det som vanligt kul att springa med Mia och precis som vanligt varierade samtalsämnena där ute i skogen och träning var naturligtvis ett av dem.

Mia är för övrigt bra att bolla lite tips och tankar med när det gäller träning och vill du vara med på en träning så rekommenderar jag IF Linnea där Mia ibland håller i träningarna.

Håll balansen! Foto: MarathonMia

Högsta punkten är väl jag? Foto: MarathonMia

Sara och jag gjorde vårt andra pass på Lidingö på kort tid! Foto: Sofy

Share Button