Jag gissar att det nuförtiden inte är så ofta som en löpare eller idrottare i allmänhet åker till sjukhuset med ett problem. Nuförtiden har de som kan hjälpa oss en massa andra konstiga namn och finns oftast på olika privata ställen. Idag gick jag till en kiropraktor hos UCSP med min lite krånglande fot.

Jag har egentligen inte några allvarliga problem så att jag inte kan springa, men på något sätt har det växt fram att jag ville kolla om det gick att göra något åt de problem jag har. Jag har länge haft ett problem som knakar och har sig lite och som också påverkar rörligheten, men det har inte varit något jag tänkt så mycket på, även om det är irriterande när jag blir trött i framsidan av vaden. Och sen har jag ibland lite ont i ett ”hål” eller fördjupning som man har på utsidan av vristen och till sist så ömmar det och liksom klämmer på ovansidan av foten. Verkar jag mesig som klagar mycket nu?

Hur som helst så fick jag för mig att jag kunde ju i alla fall testa att försöka få fixat det. Sara tränar lite med Magnus som i sin tur har kopplingar till UCSP så jag visste om att de hade en bra kiropraktor som heter Jenny. Så jag bokade in mig på en halvtimme. Jenny förstod direkt vad problemen var och sa att de var vanliga problem för löpare och att det fanns en bra chans att det skulle fixa sig på 2-3 gånger. Snabbt fick jag ett bra förtroende och hon satte igång med olika behandlingsövningar. Så jag är nöjd med besöket. Jag ska försöka boka in nästa besök ganska snart så hoppas jag att jag snart ser en liten förbättring.

Share Button