Igår var det två veckor kvar till Stockholm Marathon, loppet som många säkert har satt upp som årets, eller i alla fall försommarens, stora mål.

Jag kommer träna på lite fram till maran, men i en lagom blandning av pass, tror jag. Jag ska försöka mig på ett långpass i början av veckan och sen blir det en lufs runt Göteborg nästa helg. Det får bli mina sista långpass. Det är ingen idé att köra för många långpass för nära inpå, även om man kanske känner att man behöver fler långpass. Däremellan ska jag försöka springa några pass i tänkt marafart, kanske både som distans och som långintervaller. Och jag ska inte vara rädd för att ibland bara röra på benen och stretcha efteråt.

Det är min lilla odetaljerade plan för min träning sista veckorna innan maran. Hur tänker du träna de sista två veckorna?

Share Button