Det finns många olika anledningar till att motionera och i grund och botten mår vi förhoppningsvis bra av det. Men vi som motionerar kan också göra goda gärningar för dem som inte har det lika bra. Ni kommer väl ihåg hur Bloggaromtraning.se arrangerade en träningsdag där alla deltagare själva fick lämna ett bidrag som gick oavkortat till Stadsmissionen istället för ner i arrangörernas ficka.

Denna gången vill jag slå ett slag för AIDS-loppet som går i Stockholm söndagen den 22 maj. Du väljer själv om du vill springa 5 eller 10 km. Starten går 12.30 på Gärdet i Stockholm och du kan anmäla dig på plats från 10.30, enklare kan det inte vara. Det kostar 150 kronor, vilket kanske är halva priset jämfört med andra millopp i Stockholm. Har du inte möjlighet att deltaga kan du ändå skänka en slant, gå in på hemsidan och läs hur du gör.

Snabba Fötter springer AIDS-loppet eller skänker en slant, gör du?

Share Button