Har haft lite svårt att få till löppassen senaste tiden, men nu hoppas jag att det ha vänt. Igår blev det några kilometer jogg och i förmiddags blev det detsamma. Inga våldsamma farter eller distanser utan joggar som också kan få sin plats i träningsmängden. Och detta är något jag och kanske många ed mig, är lite dåliga på. Det är lätt till att man tränar långpass, intervaller, bra medelhårda distanspass osv. Men hur ofta tränar man lugna joggar som är som morgonjoggar även om de inte är på morgonen? Jag gör det väldigt sällan i alla fall, oavsett när på dygnet det skulle kunna vara.

Och dessa lugna joggar får bli upptakten till morgondagens längsta långpass med TSM (37 km). Det står att långpassen ska gå i 4.40 min/km, men om det gäller imorgon också vet jag inte, det får vi se. Ett bra långpass i okej fart är förhoppningsvis precis vad jag behöver, bara det inte sliter för mycket. Som en del i förberedelsen gick jag till Runners Store för att köpa lite sportdricka till träningen. Nu hoppas vi bara att sportdrickan gör susen imorgon!

Ser ni som Snabba Fötter flyger fram? :-)

Share Button