Jag tror att jag behöver fler långa lugna långpass för att vänja kroppen vid att hålla på länge och att bygga mitokondrier som Magnus så fint pratade om i onsdags. Ni i helgen ska jag göra just det så nu hoppas jag verkligen att det ska göra nytta så jag inte springer långt och länge i onödan…

Nja, vi får se vad det blir, men i helgen är det ett litet ultrajippo i Skåne där det ska springas från Skanör till Brösarp. Ja, jag vet, det är inte alls konstigt om ni inte har hört talas om dessa byar innan, det hade inte jag heller gjort för några år sen. Men vi ska springa imorgon lördag och på söndag och det ska bli totalt 11 mil.

Jag har egentligen inga preferenser på hur det ska gå, jag hoppas framförallt att det ska bli bra väder och att jag inte ska bli skadad. Att vi försöker lyxa lite mellan löpen och bor och äter bra på gästisar utmed vägen är en bonus.

Detta får alltså bli helgens långpass.

Hoppas på lite strandlöpning i helgen!

Share Button