Första passet på 7 dagar

Igår kväll sprang jag mitt första pass efter 7 dagars vila. Det har varit skönt med 7 dagars vila och jag kunde vilat ett tag till, utan problem. Men samtidigt var det ganska skönt att röra lite på påkarna igen. Och det kändes okej så nu blickar jag fram mot kommande utmaningar, första kommer redan nu till helgen när vi ska springa halva Skåne runt, i alla fall känns det så och 11 mil ska det tydligen bli.

På gång igen, så jäkla på gång!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

 1. Kul att du är på gång igen!!
  Det låter som galet mycket vad ni kommer att springa på helgen!!
  Roligt!
  :)

 2. Oh….11 mil….och jag som var halvfärdig efter mina 2,7 igår… :) Ska bli härligt att höra hur det går!

 3. Coyntha: Ja, det blir förhoppningsvis kul. Hoppas på bra väder!

  Helena: Ultra är långt, men man får både springa sakta och gå. Härligt va!?

 4. Det verkar som om vi åker lite samma vägar. Jag var i Stockholm i går och Malmö i dag. Antar att du/ni också är på väg ner till Skåneland!
  Tjoa när du kommer till 08;a land nästa gång! Och lycka till i helgen! :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *