Jag har nu varit i mål i Boston Marathon i mer än ett dygn, men på grund av dålig ork, resor och dålig uppkoppling kommer det första lilla inlägget först nu. En längre version om mina intryck om Boston Marathon och mina känslor under loppet och erfarenheter av detsamma kommer senare.

Jag kom i mål, men inte på en tid som jag är jättenöjd med. Jag hade drygt 3.04 och jag hade nog hoppats på att gå under 3 timmar. Men när jag märkte att det inte skulle lyckas hade jag tyvärr inte riktigt motivation att bry mig om det skulle bli 3.01 eller 3.03 och nu blev det alltså lite mer än så. Även om det inte är några stora marginaler så känns minutrarna ganska viktiga. Jag kan låta lite mer negativ just nu så här nära loppet och kanske känner annorlunda om några dagar.

Jag planerar två kommande inlägg om Boston Marathon, men kan p g a av halvdålig uppkoppling över påsk inte garantera när inläggen dyker upp. Ett av inläggen ska handla om min upplevelse av hela evenemanget Boston Marathon och mitt lopp. Det andra ska handla om hur jag så här i efterhand utvärderar min insats utifrån gjord träning, mitt upplägg i loppet och mina känslor och krämpor efter loppet.

Så här pigg var jag inte vid målgång i loppet!

Share Button