Så har vi kommit fram till dan-före-dan. En dag där man kanske inte borde göra någonting men som det ändå blir att man göra en massa, i alla fall går man omkring en massa. Men egentligen, gör det så mycket? I vanliga fall så jobbar man ju dagen innan ett lopp om loppet går en lördag.

Idag blev det först en sväng på stan och sen träffade jag Stefan som har gästbloggat från staterna några gånger här på bloggen. Han är en van Bostonlöpare och gör nu sitt andra Boston Marathon. Vi gick en massa fram och tillbaka på mässan snackade en massa konstiga detaljer. Och det märks att det finns märken på både skor, kläder och hälsoprylar här som inte finns eller är lika vanliga hemma.

Sen gick jag och Sara på marathonuppladdning på Vapiano, som är en restaurangkedja som dagen till ära bjöd sina gäster på hur mycket pasta man ville och sportdryck på det, om man beställde en pastarätt, och det gjorde jag naturligtvis. Så det blev till slut ett ganska jobbigt restaurangbesök när man äter mer än vad som egentligen är gott.

Jag avslutade dagen med att testa morgondagens outfit och lägga fram det jag inte får glömma. För imorgon (måndag) går bussarna för oss i Wave 1 mellan 06:00 och 06:30 och jag vill helst varken vara uppe eller behöva tänka så tidigt. Men imorgon klockan 10:00 går starten och då hoppas jag att i alla fall kroppen är vaken!

Ser ni den begynnande ölmagen hoppas jag det är pasta jag springer bort imorrn!

Share Button