Nu är vi på plats i Boston. Denna gången lyckades alltså inte islänningarna sabotera resan för oss med ännu ett vulkanutbrott. Det var en fruktansvärd tidig morgon, men sen gick resan okej. Väl på plats i Boston blev det taxi in till hotellet och ut på stan. Vi skulle ju försöka hinna med lite grann så vi inte behövde ha för mycket att göra imorgon, dagen innan loppet.

Vi gick direkt den långa Boylston Street förbi mållinjen och fram till mässan och nummerlappsutdelningen. Jag hämtade ut min nummerlapp och fick min påse eller pick-up-bag som de kallar den här. Sen blev det en förhållandevis snabb sväng inne på mässan. Mässan var ganska stor och ganska bra och ganska lik den som är i Berlin, men i sammanhanget kan man säga att Stockholm Marathon inte har någon mässa alls… Många stora märken finns med i stora monterytor och mindre och mer udda märken/företag/produkter finns också representerade så det delvis blir ett litet myller av allt möjligt.Dessvärre börjar en del saker i en del storlekar redan ta slut trots att det är hela söndagen kvar med mässan öppen. Nu kollade jag inte jättemycket i många olika montrar men jag hade hoppats lite mer på ett bättre utbud av skor och att det skulle finnas fler märken som inte bara hade med sina Bostonprofilkläder på mässan.

Sen lämnade vi mässan hungriga och skulle käka på vägen tillbaka till hotellet, men vi skulle också kika in i ett par sportaffärer vi hade sett på vägen till mässan. Besöket på City Sports blev både långt och gynnsamt, för butiken. Sara som hade siktat in sig på shopping uppfyllde alla förväntningar och kanske lite till. Mer om detta gissar jag finnas att läsa på hennes blogg Träningsglädje. Själv hade jag inte samma tur att hitta något jag gärna ville ha i den butiken, även om butiken i sig var bra. Jag hoppas jag hittar fler butiker med ett skoutbud som passar mig imorgon, annars får det bli webshopping igen.

Nu är vi tillbaka på hotellet och klockan är väldigt mycket för att vara svensk tid, men bara barnet för att vara jänkartid, så nu ska här sovas. Lite bilder och sånt får komma senare, håll ut!

Share Button