Ursäkta mig några dagar till…

Jag har egentligen inte för avsikt att ha en blogg som bara handlar om mig och min egen träning utan jag vill lika mycket skriva om allt möjligt tränings- och löprelaterat. Men just nu när jag har Boston Marathon så närma framför mig blir det ”tyvärr” mest blogginlägg som handlar om detta. Jag hoppas ni har överseende med det.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

7 kommentarer

  1. It all come down to this Bro….Boston Marathon!
    So enough you will realize!
    Enjoy!

  2. Vore konstigt om du inte skrev en massa om dina tankar och reflektioner inför och efter ett sådant här lopp.
    Det får ju oss som inte ska springa att kännas som om vi är med på ett litet hörn. :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *