Ska det laddas för lopp med stort B så ska det. Därför har jag en vit vecka!

Jag tar det lugnt med både det ena och det andra nu i veckan före Boston Marathon. Jag är ändå trött, men ikväll ska jag nog lägga mig lite tidigare än vanligt. Även om jag fortfarande är hemma i Sverige och inte har börjat känna samma känsla som kanske redan nu börjar finnas i luften i Boston, så tänker jag mer på maran än vad jag brukar göra en vecka innan loppet. Men det är inte nervositet för loppet och resultatet jag känner, det är något annat. Jag känner en spänning över att få komma dit, att få se och känna in stämningen som jag hoppas är något utöver det vanliga och något mer än det jag känt på Stockholm Marathon och Berlin Marathon.

Jag funderar också på vad jag ska springa i, både när det gäller skor och kläder. Eller förresten, jag kommer springa i ett par Adios, men jag är inte säker på vilka. När det gäller kläder kommer jag vara dressad med Craft, dressed for success you know! ;-)

Och vad blir det för väder och kommer vädret påverka mig? Jag känner mig ganska bekväm med väderförhållandefrågan efter mitt lopp i regn och kyla i Berlin i höstas, men jag föredrar sol och lite lagom värme. Men okej, det behöver inte vara riktigt lika varmt som i Prag för 10 dagar sen. Runt 15 grader räcker.

Till sist gör jag som Boston Marathon gör på som hemsida, räknar ner: 6 dagar kvar!

Share Button