Jogg och stretch

Helgen har varit varm och skön i Halmstad och jag har börjat vila mig i form, ett koncept jag har testat många gånger under längre perioder. Kanske inte alltid med så bra resultat, men i alla fall med ett resultat. Men i kväll hängde jag med Sara ut på en jogg runt Gärdet i Stockholm för att det skulle kännas naturligare att köra lite stretching efteråt. Och vi hade tur, för vi hann ut medans det fortfarande var fint väder och innan regnet kom.

Löpare på Gärdet I Stockholm

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Hej Kent!
    Jag har inte hälsat på dig tidigare men jag känner ju Sara så det känns som du funnits i periforin ett tag! Lycka till i Boston! Ser fram emot lite läsning om loppet sen! Det ser stabilt ut på bilden!
    /M

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *