Är hemma i Halmstad i helgen och eftersom vädret är så jäkla bra blev det efter både frukost och shopping på stan, en sväng ut till Tylösand. Även om det fortfarande bara är april och inte är lika varmt som på sommaren så är det fint, folk är på stranden och folk badar. Semesterfeelingen kommer direkt. Träningsmässigt ligger jag lite lågt. Jag är ibland lite dålig på att trappa ner träningen tillräckligt mycket, men ska försöka bli lite bättre på det den här gången. Innerst inne vet jag nog att det sällan eller aldrig är sista veckans träning som ger resultaten. Samtidigt har jag ont i en tå så det kan vara bra att vila lite av dubbla anledningar.

Annars såg det ut som det var upplagt för träningsläger i Tylösand. Stranden var full av fotspår, precis som på stranden i Portugal. Och vem vet, det kanske var ett stort gäng som tog en morgonjogg där i morse. Jag hade egentligen inte haft något emot det. Fast här kanske det är ännu bättre med kvällsjogg eftersom solen går ner i havet.

Visst kan man bada i Tylösand i april!

Nåt gäng på träningsläger här kanske?

Självklart blir det ett hopp på stranden i solen!

Share Button