Nu är det 10 dagar kvar till Boston Marathon. På nåt sätt börjar det ju helt klart närma sig på riktigt, men än så länge är det svårt att se det som riktigt nära. Jag undrar när jag börjar känna det. Jag måste nog ändå börja tänka i de banorna för i helgen åker jag hem till Halmstad och måste kanske kolla om det är något jag behöver ta med mig. Om inte annat så kanske nåt till minisemestern efteråt.

Med 10 dagar kvar så vet jag väl innerst inne att träningen faktiskt är avklarad. Träningen jag gör dessa sista dagar påverkar nog egentligen inte utgången speciellt mycket. Samtidigt vill jag, inte minst för det mentala, hålla igång med ”alla-möjliga-pass”. Men jag ska försöka vara lite förståndig när det gäller träningen. För det viktigaste av allt sista tiden är att jag inte blir sjuk eller skadad. Så samtidigt som jag inte ska träna så mycket så ska jag försöka ta det lugnt lite mer och sova lite mer och äta lite mer och dricka lite mer. Så det är mycket jag ska göra mer när jag ska träna mindre! :-)

Jag är redo för nästa lopp, hoppas jag!

Share Button