10 dagar kvar till Boston Marathon

Nu är det 10 dagar kvar till Boston Marathon. På nåt sätt börjar det ju helt klart närma sig på riktigt, men än så länge är det svårt att se det som riktigt nära. Jag undrar när jag börjar känna det. Jag måste nog ändå börja tänka i de banorna för i helgen åker jag hem till Halmstad och måste kanske kolla om det är något jag behöver ta med mig. Om inte annat så kanske nåt till minisemestern efteråt.

Med 10 dagar kvar så vet jag väl innerst inne att träningen faktiskt är avklarad. Träningen jag gör dessa sista dagar påverkar nog egentligen inte utgången speciellt mycket. Samtidigt vill jag, inte minst för det mentala, hålla igång med ”alla-möjliga-pass”. Men jag ska försöka vara lite förståndig när det gäller träningen. För det viktigaste av allt sista tiden är att jag inte blir sjuk eller skadad. Så samtidigt som jag inte ska träna så mycket så ska jag försöka ta det lugnt lite mer och sova lite mer och äta lite mer och dricka lite mer. Så det är mycket jag ska göra mer när jag ska träna mindre! :-)

Jag är redo för nästa lopp, hoppas jag!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

8 kommentarer

 1. Läser ofta om att ni är på semester eller andra spännande saker. Sen arbetar du väl med fyrverkerier men är det ett heltidsjobb eller?

 2. Ogat och fotot kanske lurar mig, men det ser ut att vara en hyfsad stigning dar i Prag?

 3. Lycka till på Boston Marathon! Hoppas vi kommer iväg den här gången. Vi kanske ses i Boston. Jag hämtar ut min nummerlapp på fredagen om allt går som planerat. Jag ska försöka vara med på uppvärmningen som Amerikanska Runners World planerar att ha på lördag och söndag morgon. Du kan gå in på deras hemsida så får du veta mer.
  Bästa hälsningar Bengt

 4. Tjena Bengt och Kent…skall forsoka ta mig ut till Heartbreak Hill pa Sondagen for att gora en forsiktig lopning, har tillgong till bil sa jag kan plocka upp er om ni vill hanga pa,om ni nu inte bor pa andra sidan stan vill saga :) Jag kommer bo ca 11 min fran Heartbreak Hill med bil

 5. Coyntha: Vi hoppas det går bra! :-)

  Mikael: Försöker resa en del och ibland sammanfaller resorna med jobb inom jobb eller fritidsintressen. Jobbar som konsult och pyrotekniker på FyrverkeriDesign och bloggar och springer som tusan! ;-)

  Stefan: Ja, det var någon liten backe i Prag faktiskt, men den på bilden kanske var den värsta.

  Bengt: Lycka till du också! Vi kommer dit lördag lunch. Får se hur det blir med jogg i Boston, men ska kolla upp det i alla fall.

  Stefan: Inte helt omöjligt, men jag behöver egentligen inte spring på söndag, men kanske kan vara bra att se Heartbreak Hill. Samtidigt är det mycket annat man vill hinna med när man är i Boston så kort tid.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *