Jag gick förbi gymmet ikväll. Hade tänkt att lufsa fram en längre sträcka, men klockan hade tyvärr rullat iväg lite för långt in på kvällen så det skulle bli lite sent, igen. Så efter 10 minuter på bandet kom jag på att jag kanske hade en PT-timme bokad. Man fick 2 PT-timmar som ny kund och den första skulle vara nån kväll i denna veckan, men jag kom inte ihåg vilken dag. Tyvärr kunde de inte hjälpa mig i receptionen heller. Så jag satte mig ner och väntade och vips så dök det upp en PT. Dagens lilla besök gick mest ut på sånt man kanske vet men väljer att inte tänka för mycket på, dvs hur stel och ovig man är. Eller jag ska inte säga ”man”, utan det är ju JAG som är det och kanske ingen annan. Och visst borde man, eller JAG, träna mer rörlighet och sånt, men det blir tyvärr sällan av. Och vi vet ju att den bästa träningen är den som faktiskt blir av.

Efter PT-introduktionen gick jag tillbaka till bandet och körde 5*2 minuter i 3.45-fart, mest för att jag kände att jag var tvungen att göra något mer. Nån gång hade det varit skönt att känna att 3.45-fart är en behaglig fart jag kan hålla i en mil utan allt för stor ansträngning, men där är vi inte ännu…

Share Button