Startnummer 269 i Prags halvmara

En liten sväng på stan här i Prag blev det idag, men imorgon blir svängen större. Bland en massa pasta, Coca Cola och fika hann vi också med att hämta nummerlapparna i en väldigt liten Expo som nog egentligen bara var en nummerlappsutdelning. Eftersom jag jag upp svintidigt imorse börjar ögonen gå i kors och benen kännas som betongklumpar. Men nu ska snart klumpkroppen ner i sängen och stanna där i 9 timmar. Sen hoppas jag att den känns bättre och att jag orkar tänja lite på kroppen under förmiddagen. Jag har ju lärt mig att det inte bara handlar om stretching, utan också om rörlighet. Och imorgon ska kroppen röra sig mer än två mil och då helst i en okej fart.

Hoppas det finns lite rörlighet och fart i kroppen imorgon!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Hej!
    Det kommer att gå såååå bra :)
    Kul att har träffat dig!
    Lycka till och vi ses imorgon.

    Natti!

  2. Stort lycka till! Hade gärna varit på plats och sprungit men blev tyvärr varken Prag eller Berlin halvmaran för mig denna helg…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *