Sent långpass?

Det är många olika träningspass som ska hinnas med för bästa möjliga effekt. Just nu ligger jag nog ganska okej till när det gäller intervallerna, men lite sämre till när det gäller de längre passen. Nu har jag en halvmara på lördag och en mara om 3 veckor, så vad skulle jag göra? Skulle jag hoppa över långpass eftersom det kanske är för nära halvmaran på lördag eller ska jag bara tänka på maran och 3 veckor och därför köra långpasset? Jag körde ett längre pass på ca 25 km, som (som vanligt) blev progressivt med en avslutning under 4.30 min/km.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

5 kommentarer

 1. Personligen tycker jag att det ar en full satsning pa maran som galler…Det ar ju trots allt Boston marathon vi snackar om…Kanske det mest klassiska marathon loppet i varlden som inte manga far chansen att springa….Och efter nasta ar sa blir det annu tuffare att komma in….Jag skulle kora halvmaran pa den tankta marathon farten + uppvarmning och nedvarvning…Sen tva veckor av aktiv vila

 2. Jag håller med Stefan!!
  Ta Prag som test inför Boston!! Kör kör i en bra fart!
  Vi ses där!

  kram

 3. Stefan: Visst är Boston Boston, men här hemma har vi ((af jag) nog inte riktigt koll på hur stort och klassiskt det verkligen är. Och för att göra en bra tid, hade Boston hellre fått ligga på hösten, men det är ju mest mig det beror på…

  Coyntha: Vi hoppas på ett bra testlopp Vi ses där! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *