SnabbaFötter på fotvårdsbehandling

Idag åkte jag hem till Halmstad och hade vila från träningen. Men jag hann med att ge fötterna en liten välbehövlig fotvårdsbehandling. Detta är något jag aldrig har gjort tidigare, men kanske borde man lyxa till med detta för sina löparfötter på samma sätt som man någon gång ibland unnar sig lite massage.

Att fixa till fötterna lite är inte någon njutning. Det kan göra allt från kittla obehagligt till att göra ganska ont. Ungefär som massage alltså. Om jag är nöjd med behandlingen? Nja, det vet jag inte riktigt än. Det får jag nog se om några dagar. Men oavsett hur det blev den här gången kan jag tänka mig att testa igen, men kanske på ett nytt ställe.

Någon mer som unnar sig lite fotvårdsbehandling ibland?

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

4 kommentarer

  1. Har gjort det någon gång. Men som du skriver, man borde verkligen ta bättre hand om sina fötter!!

  2. Jag har inte testat ännu, men det hade inte varit så dumt just nu i alla fall, kan jag säga.

  3. Det är nog lite som så att så länge man inte har några problem alls så är det inte så aktuellt, men sen vill man få sina problem fixade så fort som möjligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *