Efter tisdagens blöta pass blev det ganska naturligt att jag valde ett par torra skor att träna i på onsdagen och då blev det också ett distanspass på löpband. Jag har inte hittat något riktigt bra gym i Stockholm ännu så därför tränar jag på Balance just nu eftersom man där inte behöver binda upp sig på lång tid utan har 30 dagars uppsägning redan från start. Men Balance har långt kvar innan det kan mäta sig med Form Friskvård!

Det var väldigt varmt att springa på Balance på löpband utan fläkt och så lågt i tak att man inte ens kan sträcka upp händerna rakt upp när man står på löpbandet utan att slå händerna i taket. Jag tänkte springa 15 kilometer, men det blev bara runt 13 km, för då hade det gått 60 minuter och bandet stängde av sig själv, utan anledning. Som sagt, det finns mer att önska på Balance… Men 13 kilometer var ganska okej och det var dessutom progressivt vilket gör att jag tycker att det är ännu lite bättre.

Löpbanden på Form Friskvård i Halmstad, svårslagna!

Share Button