Ett ganska kul och annorlunda inslag är att vi i en mingeljogg springer till Spanien. Det innebär egentligen att vi springer ca 3 km till båten, åker över till en by i Spanien, käkar lite glass eller annat, tar båten tillbaka till Portugal och springer ca 3 km tillbaka till hotellet.

Idag var dagen för Spanienjoggen och eftersom vi skulle ses redan 10.15 var det ett enkelt val att skippa morgonjoggen. Vi springer till båten i samlad lugn fart så alla kan vara med. I Spanien ville jag passa på att käka lite glass i det faktiskt förhållandevis fina vädret, men Mia ville jogga en runda först, så jag hängde på. Vi sprang runt och hit och dit och lite runtomkring i den där lilla byn innan vi kom tillbaka till torget där vi hann käka lite glass innan båten gick tillbaka igen. Allt som allt blev det 15 kilometer lunchjogg.

Framme vid torget i ”den vita staden” i Spanien

Även MarathonMia kan få vila lite, här i solen på båten tillbaka till Portugal

Share Button