Nu vågar jag nästan påstå att jag är fullt frisk igen, en liten nys och en snytning kan väl hända den bäste…

Även om lunchjoggen till Spanien inte gick i någon hejdundrande fart så satte den ändå sina spår. Med bara 3 timmar från det att vi kom tillbaka från första passet till starten av andra passet hann jag inte bli riktigt pigg. Men jag hade ju bestämt att jag skulle med på eftermiddagens 10 km, så det vara bara att byta om.

Jag tror vi var en 7-8 stycken i början av passet som skulle gå i 5.00 fart. Och första kilometern gick faktiskt i 5.13 min/km var det någon som sa. Men sen hade vi nog inga fler kilometrar över 5 min/km. Det började rulla på bra för gruppen och någon gång efter halva sträckan hörde jag något om en kilometer på 4.24 min/km. Men ledarna checkade snabbt av om någon tyckte det gick för fort men alla var nöjda och vi rullade vidare. Och snabbare skulle det tydligen gå för näst sista kilometern gick tydligen på 4.04 min/km och det roliga var att det kändes helt okej.

Nu var det nog så att vi var ett blandat gäng som bidrog till den fart det blev och undertecknad var inte heller oskyldig till farten i slutet av passet…

Så här kan det se ut när gänget stretchar efter ett träningspass

Share Button