Ett bra koncept kan alltid göras ännu bättre. Springtime har ett koncept som verkligen bygger på att det ska finnas tillräckligt med träningsmöjligheter till alla.  Vid introduktionsmötet nämndes att det fanns 78 pass och 6 föreläsningar den här veckan och naturligtvis är det omöjligt att vara med på allt. Alla dessa möjligheter gör att det är lätt hänt att folk är uppbokade från morgon till kväll vilket gör att man inte hinner med så mycket annat. Jag själv har t ex varit med om att det är på sista kvällen på Nox man börjar bekanta sig med mest nytt folk och då ska man åka hem dagen efter.

Så vi i bloggmaffian (Petra, Mia och jag) bestämde oss för att fixa en liten informell After Run i hotellbaren innan middagen igår. Där skulle alla kunna träffas oavsett vad man tränar för något och vilken nivå man ligger på. Alla kan vi utbyta tankar, idéer och erfarenheter och detta tycker jag är motiverande, inspirerande och framförallt kul. Och vårt initiativ till After Run verkade uppskattad, vi gissar att det var 20-25 personer som tittade förbi en kortare eller längre stund under den knappa 1,5 timme vi höll på innan middagen. Så självklart kör vi igen, på torsdag klockan 18 i hotellbaren i Monte Gordo, bara och droppa in om ni har vägarna förbi!

Foto: Petra Månström

Foto: Petra Månström

Share Button