Inställd träning på grund av ont i halsen

Idag fick jag tyvärr hoppa över träningen eftersom jag hade ont i halsen. Dels är värmen i rummet lite svajig, men framförallt beror det nog tyvärr på att jag blev lite kall under gårdagens eftermiddagspass. Jag kände det redan i slutet av löprundan att jag var ganska kall om händer och underarmar och därefter körde vi ju löpskolningen som inte direkt ökade värmen i kroppen.

Även om jag egentligen ville vara med på eftermiddagens 3-minutersintervaller idag, måste jag samtidigt försöka vara förnuftig och tänka på både resten av veckan här nere och kommande träningar när jag kommer hem.

Istället för träning passade jag på att få lite massage för vaderna. De var egentligen inte så dåliga, men jag tror det är bra med lite massage ibland och bara att få höra från en massör att vaderna var ganska okej var värt mycket.

Nu hoppas jag att halsen skärper till sig för imorgon är det långpass.

Idag är det vila som gäller, tyvärr!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Ajaj, känner igen den där sjukan där nere. En ofrivillig monstersovning kl 16-04 första sjukdan gjorde nog susen för mig vill jag tro. Krya på dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *