Eftermiddagspasset skulle innebära att olika grupper skulle springa olika långt innan vi kom fram till stationen för löpskolning. Gruppen jag var med i skulle springa 10 km innan löpskolningen och ha en fart på runt 5 min/km, men jag gissar att det blev något fortare. Vi fick dock springa en extra 3 km runda eftersom löpskolningsgruppen före oss inte var klara. För min del var det bara positivt eftersom jag själv tycker att 10 km lugn distans plus löpskolning är lite i lättaste laget för att vara ett eftermiddagspass på ett träningsläger.

Löpskolningen som Szacke höll i var bra. Jag kände nog igen de flesta övningarna, inte för att jag gör dem ofta, utan för att jag har gjort dem här nere tidigare. Alltså gör jag löpskolning för sällan… Det som nästan var bäst med dessa övningar var att de bara var 6 stycken. Dels tror jag det är lättare till att det verkligen blir av att man kör dem själv om de inte är så många och dels blir de lättare att komma ihåg.

Stretching är ju ett annat kapitel som jag tänkt att jag skulle vara duktig på här nere och jag försöker köra det bra ute direkt när vi kommer tillbaka från träningen, men också en extra sväng innan jag går in i duschen.

Share Button