Måndag morgon och veckans första morgonpass. Det känns som jag varit här nere några gånger nu och jag börjar få vissa händelser som jag lätt hänger upp veckan på och morgonpasset är definitivt en sån händelse. Många pratar om att det är härligt att springa på morgonen, att det är så fantastiskt och springa på stranden, med solen som skiner osv. Och visst, jag kan hålla med om allt det där, men för mig är det nog ändå ”bilden” att se alla löparna på stranden i solen som är grejen. Det är den ”bilden” som jag tänker på mest när jag tänker på morgonpass i Monte Gordo. Och det är också på dessa pass vi springer mest tillsammans, oavsett hur långt eller snabbt vi springer i vanliga fall, en morgonjogg kan få vara just en jogg där alla kan jogga tillsammans. Få lite inspiration från klippet från TSM.

Morgonjogg på stranden

Jogg i soluppgång

Lotta på Springtime som fixar allt på kontoret i Monte Gordo

Profilbild på mig och Petra. Foto: TSM

Share Button