På plats i Monte Gordo i Portugal

Efter en obehagligt tidig morgon där alla Springtimes resenärer lämnade Arlanda redan 06.00 är vi nu på plats i Monte Gordo i Portugal igen. Inte helt oväntat är allt sig likt, vilket bland annat innebär att vi får blogga från Bar 42 idag söndag när favoritstället Nox är stängt.

Lunch och informationsmöte från både Springtime och Team Stockholm Marathon flöt förbi smärtfritt och nu laddar vi för första träningspasset klockan 5 lokal tid. (Portugal är en timme efter Sverige). Som vanligt är det en ganska blandad skara både resenärer och ledare så det blir säkert kul. Jag tror de sa att det finns 78 träningspass och 6 föreläsningar denna veckan, så det gäller att välja ut de bästa passen.

Jag ska försöka träna bra, men ändå sunt så att jag inte riskerar att dra på mig några skador nu eller när jag kommer tillbaka till Sverige. Jag ska försöka få in lite pass som kan vara bra för min rörlighet och försöka stretcha mer än jag normalt gör hemma, vilket borde bli en lätt match!

Jag ska försöka blogga flitigt från Monte Gordo så häng med! Let the week begin!

Kan orange vara en färg som passar mig?

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

6 kommentarer

 1. Underbart! Ser fram mot alla inlägg

  En fråga – Vad anser du om styrketräning för konditionsidrotter? Tidigare har jag har hört om uthållighet (vilket även jag kör nu) men har hört att t.ex. norska skidlandslaget men även det svenska allt mer börjar övergå till att köra maxstyrka. Vet du nåt om det här?

 2. Set med 3 reps är vanligt för att få maxstyrka utan att bygga volym. Och volym ger som sagt en del onödig vikt.

 3. Andreas: Will do!

  Träningsglädje: Hitta i Boston kanske?

  Karin: Oups, ska försöka!

  Mikael: Nja, man hör säkert både det ena och det andra. Ska försöka kolla med lite kontakter och får återkomma längre fram.

  Jonas: Är säkert en variant.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *