På väg till träningsläger i Monte Gordo, Portugal

Idag börjar jag min resa till träningslägret i Monte Gordo i Portugal. I och för sig åker vi inte från Sverige förrän ”natten” mellan lördag och söndag, men jag lämnar Halmstad redan nu för att ta mig till Stockholm. Med tanke på vädret här hemma senaste tiden och min lite halvkontinuerliga träningsfrekvens sista tiden ser jag verkligen fram emot att komma till lite vårvärme och bra träning.

Det är löparvecka med fokus på Team Stockholm Marathon och vi är också ett gäng bloggare som åker ner. Jag ser fram emot att hänga med Szacke och TSM-gänget i bra träning mot sub 3 på maran. Även om jag gjort sub 3 innan så är det inte med någon jättemarginal så att jag känner mig som en säker sub 3 löpare, men jag jobbar på det…

Ser fram emot strandlöpning i shorts!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

7 kommentarer

  1. Jag blir ju bara så avundsjuk!! Hoppas att ni får bra väder, givetvis fixar du sub 3 även i fortsättningen :)

  2. Tröttnar du på Szackes sällskap så är du välkommen till ”min” grupp, fast då kommer du nog att vilja träna på baklängeslöpning för farten är inte så snabb. Om man jämför med dina träningsfarter.

    Vi ses på Arlanda :-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *