Hur kul det än är att ha mycket träningskläder så kanske man borde rensa ut lite ibland, eller? Jo visst borde man, men hur lätt är det? De allra flesta träningsplagg är väl bra på nåt sätt, även om de har några år på nacken. Om inte annat har de kanske varit bra och fört med sig vissa minnen som gör att det kan vara svårt att slita sig ifrån dem. För visst är det väl så att det är mycket roligare att köpa nya träningskläder än att kasta gamla?

Just nu orkar jag inte ge mig in på att gå igenom alla gamla träningskläder, men jag ska göra ett rejält race när det gäller träningssockar. För gamla socka som är hål på lite hit och dit eller som har skrumpnat ihop och tappat allt det där sköna som fanns när de var nya, de behöver jag kanske inte spara längre.

Jag är ganska säker på att jag kan slänga mer än 5 par, men gör jag det har jag inte så många kvar. Så då har jag ju kommit till en annat delikatare problem, jag har för få träningssockar och behöver köpa fler. Men köpa nytt var ju kul, så det ska jag nog klara av. Men när det gäller sockar är jag ganska noga att det blir bra också, så vad ska jag ha för några. När det gäller träningssockar har jag nog aldrig fastnat för något specifikt så mycket att jag köpt samma märke om och om igen.

Share Button