Vårlöpning: Halmstad – Tylösand

Jag har varit i Stockholm några dagar där det var på tok för kallt för att jag skulle kunna motivera mig att ge mig ut och springa. Kyla är ingenting för mig och det blir ganska naturligt varför jag ofta väljer löpbandet på vintern. Men igår kväll åkte vi hem till Halmstad och planerade ett utomhuspass tillsammans.

Trots att det var lördag och trots att det är skid-VM på TV ställde vi klockan och kom iväg redan strax efter kl 9, inte illa om jag får säga det själv. En av de finaste sträckorna jag känner till, Prins Bertils stig, låg framför våra fötter. Vi tuffade iväg och lite hit och dit utmed sträckan såg vi änderna och svanarna som är kul inslag på resan. Även om våren gärna hade fått kommit lite längre så är denna sträckning mellan Halmstad och Tylösand en sträckning som innehåller många fina vyer för ögat. Med bara en dryg vecka kvar till avresa till Monte Gordo i Portugal var det kul att springa utmed havet.

Även om det gick behagligt lugnt idag så var kroppen inte helt okej. Det kändes inte helt perfekt och idag var det ett knä som strulade lite då och då. Med tanke på kommande träningsläger och även halvmara och mara ganska nära i tiden så känner jag mig ibland lite orolig för att jag ska bli skadad. Naturligtvis ingen bra känsla, men jag hoppas att det får mig och stretcha och ta massage lite bättre för att förhoppningsvis klara mig utan skador.

Räknas detta som en godkänd chin?

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

6 kommentarer

  1. Nej, vinterlöpning är bara ett nödvändigt ont! Nu måste det ändå bli vår :) Prinsens stig verkar som en toppenplats, snöfri nu till och med!

  2. AKA: Visst är det nåt visst med att springa vid havet! Även om det inte är strålande sol och 25 plusgrader så stig vid havet något speciellt!

  3. Sprang prins Bertils stig för en vecka sedan och wow så underbar tur. Blev inte hela vägen utan bara dom sista 7-8 km. Lyckades göra 2 fina vurpor på slutet, var riktigt mycket is på sina ställen. Hoppas verkligen att jag kan få möjlighet att även springa denna tur en vår/sommar/höst morgon.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *